ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

Πανευκολη ομελετα φουρνου που θα ξετρελανει ολη την οικογενεια!!!


ΥΛΙΚΑ
  • 6 αυγα
  • 150γρ. γαλα
  • 1κ.σ baking powder
  • 1κ.σ μαιντανο ψιλοκκομενο
  • 1 πιπερια κοκκινη σε κυβακια
  • 1 πιπερια πρασσινη σε κυβακια
  • 250γρ. ζαμπον 
  • 200γρ. τσενταρ
  • 2κ.σ βουτυρο
  • Αλατι
  • Πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε ενα μπολ σπαμε τα αυγα και προσθετουμε το γαλα,αλατι πιπερι κα χτυπαμε καλα μεχρι να ομογενοποιηθει το μειγμα. Προσθετουμε το μπεικιν και ανακατευουμε παλι.
  2. Προσθετουμε στο μειγμα το ζαμπον, τον μαιντανο και τις πιπεριες και ανακατευουμε ελαφρα να ενσωματωθουν ολα τα υλικα μαζι.
  3. Ριχνουμε το μειγμα σε καλα βουτυρωμενο ταψακι κ πασπαλιζουμε απο πανω με το τσενταρ να παει παντου.
  4. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 160-170°C για 45' εως 1 ωρα. Προσεχουμε να εχουν ψηθει καλα τα αυγα αλλα οχι τοσο πολυ ωστε να στεγνωσουν.
  5. Σερβιρουμε ζεστο με λιγο ψιλοκομμενο μαιντανο-ανηθο ως γαρνιτουρα απο πανω.

Σχόλια